11 jan. 2013

In maart al!


Deze week kreeg ik de catalogus binnen van mijn uitgever. Tot mijn verrassing zag ik dat mijn boek in maart al uitkomt. Dat is gauw. Ik dacht in het najaar pas.

Wel bezig maar weinig fut.
Dat geeft weer nieuwe energie. Op dit moment staat het schrijven op een wat lager pitje. Ik ben wel bezig met een leuk, romantisch verhaal. Een roman misschien, maar door de griep heb ik wat minder energie. Zelfs nu ik beter ben voel ik me futloos en dat is echt niet leuk.

Hoe gaat het met jullie? 
Ik ben benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat. Ook griep gehad? Werk gehouden? Nog leuke dingen meegemaakt of minder leuke?

Hartelijke groet van mij!

12 opmerkingen:

 1. wow wat leuk zo snel al! dat scheelt heel wat maandjes...hier loopt alles weer. ziek geweest in de vakantie maar nu weer helemaal leuk naar school . geen bijzonderheden..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1/12/2013

  heel leuk voor u aritha..ik heb niet zo'n verstand van maar merkt dat hollanders zijn heel goed in schrijven is een talent van God..ik hebt het met me man over...ik zal door de posts heen gaan om me verder te informeren...groetjes en fijne weekend...(leuk dat de gezondheid beter gaat )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vroeg me al af waar je gebleven was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, spannend zeg! Mooie plaatjes staan hier! Ik ben erg benieuwd en ga zeker kijken in de boekhandel! Ik neem aan dat ze in de christelijke boekwinkel komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwh wat leuk!! Dacht al kan ik nu naar de winkel ;) maar nog even geduld. Gelukkig niet te lang. Ben nog ziek dus kon ook niet :( kstuur je nog even mailtje op je vraag. Maar wat super dat je boek zo snel uitkomt! Ben zo nieuwsgierig!! Geweldig Goed nieuws!!Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk Aritha, dat is een verrassing. Ben erg benieuwd naar je boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Aritha,
  Wat gaaf, dat je boek al zo snel uit komt. Geweldige zegen.
  Hier is het wel oke hoor. Manlief een weekje ziek thuis gehad, Druk met onze kinderen en vooral 1 dochter die de gemoederen flink bezig houdt. Maar door alles heen ervaren we de kracht en liede van God. Zonder Hem... nou daar denken we maar niet aan want we leven MET Hem.
  Groetjes
  Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk voor je. Echt zo'n oppepper. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had het nog willen vragen...Lekker snel al zeg, erg leuk! Ik kijk er nu al naar uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In maart al? Spannend zeg, dat is ineens wel heel dicht bij! Dat noem ik toch spannende en opbeurende nieuwtjes :)
  Gelukkig heb ik geen last van griep of verkoudheid ofzo. Deze week gaan we voor onze stichting naar Macedonië waar we in een aantal kerken zullen spreken, dat vind ik ook heel spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. How exciting that you are writing a book! It's a dream of mine one day! Thank you for stopping by my blog! Blessings!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een opkikker! Misschien helpt dit nieuws ook tegen de griep.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.