15 apr. 2011

Gerommel met paddestoelen


Vandaag weer een stukje nagekeken van mijn manuscript. Senta krijgt iets naar binnen, waarvan ze gaat hallucineren. Ik weet nog dat ik me suf gelezen heb toen ik het schreef. Om het beeld maar  helder genoeg te krijgen. Allerlei soorten kruiden, paddestoelen onderzocht en veel gelezen over high worden, hallucineren etc. Interessant!
En nee, ik heb het niet zelf uitgeprobeerd als je dat soms denkt. Me verplaatsen in de wereld van Senta is al een  trip op zich!

5 opmerkingen:

 1. Hee, wat leuk voor je dat je weer even aan je boek kon werken! Bijzonder om te lezen hoeveel studie je ervoor hebt gemaakt. Daar sta je als lezer normaal gesproken toch maar weinig bij stil. Dus erg leuk, zo'n 'kijkje in de keuken'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja, het valt niet mee te schrijven over iets dat je niet zelf hebt meegemaakt, dan is er inderdaad studie nodig! Ik heb zelf ook geen ervaring met paddo's, maar gelukkig hebben we tegenwoordig het internet dat uitpuilt van informatie. Ik ben benieuwd hoor... gelukkig ga je gestaag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, voor het geval je naar je life traffic feed kijkt... ik zit in Polen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik moet je eerlijk bekennen dat ik dat meteen dacht. Goed dat je het er hebt bijgeschreven, anders had ik het je beslist gevraagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha..genoeg mensen die je er over kunnen vertellen toch...
  Eh ik kan je nu weer niet helpen helaas..

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.