26 jan. 2010

Verder aan Demi's dikke papa.

Vandaag wil ik verder schrijven aan Demi's dikke papa.
In het kort: Demi is een vrolijke meid. Ze is net verhuisd van een flat naar het platteland.
Ze heeft heimwee naar haar vriendinnetjes en Buuf Saar, een oude buurvrouw met poezen, waar ze veel kwam.
Ook zijn er twee buurmeiden, die haar pesten met haar dikke vader. Ze is erg bang dat haar nieuwe vriendin en haar klasgenoten er achter komen hoe dik haar vader is. Daar maakt ze een hulpplan: Hoe krijg ik mijn vader dunner. (iemand nog tips?)

Oké, het zal allemaal wel goed aflopen en deze beschrijving is erg kort door de bocht want nu zie je niks van Demi's sprankelende karakter.


Maar die Buuf Saar hè...die zo gek op poezen is. Zij mag een weekje logeren bij Demi. Maar wat moet ik met haar poezen doen?

Daar zit ik echt over te piekeren. Neemt ze die poezen mee naar Demi's nieuwe huis ( boerderij) of zoekt ze een geschikte oppas? Is het haalbaar om poezen mee te nemen? Wat doen poezen als ze in een vreemd huis zijn? Sjonge, wat weet ik weinig van poezen zeg.
Eigenlijk zou het leuk zijn als ze meekwamen, die poezen. Ze zouden stomme dingen uit kunnen halen, ze...
Enfin. Wie heeft er verstand van katten?

1 opmerking:

  1. Hoi Aritha,

    Wat een leuke, lezenswaardige weblogs heb je! Ik zet ze meteen bij m'n favorieten. Kwam je op het spoor doordat je bij Teunie reageerde. Zelf heb ik ook zes kinderen, alleen is de oudste nog maar 11 (al wel puber) en de jongste 1,5. Hoe doe je dat: twee schrijfdagen per week? Dat wil ik graag van je leren, want ik schrijf ook graag.

    Hartelijke groeten van Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.