Over mij en mijn blog

Welkom

Ik ben Aritha Vermeulen, geboren in 1967 te 's-Gravenpolder, getrouwd, moeder en oma. Dit hier is mijn schrijfblog. Elke week probeer ik een nieuwe post te schrijven. Iets dat me echt niet altijd lukt omdat ik zoveel andere bezigheden heb. Maar ik probeer het wel.


Wat ik doe
Op de dinsdag en de vrijdag werk ik aan mijn 'boeken'. Daarnaast maak ik zelf mijn huis schoon, ik probeer er te zijn voor mijn kinderen, doe Bijbelstudie en werk een paar uur in de week als e-coach voor Bibleword. Daarnaast maak ik graag foto's.


Welkom!
Leuk dat je komt kijken op mijn blog. Reacties vind ik fijn. Als je een linkje naar de eigen blog of site achterlaat, kom ik ook bij jou om de hoek kijken.

4 opmerkingen:

 1. Anoniem10/20/2012

  Ik vind het al een prestatie dat u naast het schrijven van boeken ook tijd kunt vrijmaken voor een blog! Wel leuk voor de lezer/fan!
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap naast het moeder zijn het schrijven en blogs lezen en reacties plaatsen.
  je lijkt wel een duizend poot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben altijd weer onder de indruk van jouw blog design. Ziet er constant fris en vrolijk uit. Complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met interesse je blog gevonden! Ik kom graag weer terug om te lezen en ik heb je dan ook tussen mijn favorieten gezet. Ben ook erg benieuwd naar je boek! mijn blog vind je op: http://laesperanzanicaragua.blogspot.nl

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.