Nick & ik (2016)

 
Noa schaamt zich voor haar moeder, die het hele huis vol rommel zet. Maar als ze er met ma over praat, vindt ze het ook weer zielig. Ma kan niet anders, ze lijdt aan verzamelwoede. Noa raakt helemaal in de knoop. Kan zij iets doen om haar moeder te helpen? Kan ze Nick vertrouwen en alles vertellen? Of is het beter de hulp van opa en oma in te roepen, ook al heeft ma het contact met hen helemaal verbroken?
 
Recensie Biblion: Nick & ik is vlot leesbaar. Het gaat over een onderwerp waar maar weinig boeken over zijn (ziekelijke verzamelstoornis). Aritha Vermeulen heeft de stoornis met respect omgeschreven. De plot steekt goed in elkaar.
 
 • BESTELLEN bij bol.com (of in je boekwinkel)

3 opmerkingen:

 1. Ha Aritha,
  Wat is Nick en ik toch een leuk boek! Ik heb het al vaak gelezen, ook omdat het zo vlot geschreven is. Ik had zelf nog nooit gehoord van mensen die zo'n verzamelwoede hadden maar pas geleden kwam ik een vrouw tegen die altijd kleren moet kopen. Als ze geen kleren kocht en ze zag wel iets leuks dan zou ze er later weer omgaan. Ik hoop dat het volgende boek ook zo leuk wordt!

  groetjes Mariléne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het ook. Wil je meelezen.

   Verwijderen
 2. Anoniem11/12/2018

  een prachtig en leuk boek!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.