12 jun. 2018

Iets met sokken

Vandaag schreef ik een hoofdstuk waarin ik eerder was blijven steken. Ik las een klein eindje terug en zat er weer in. Fijn. Nu weet ik dat ik de volgende keer met een nieuw hoofdstuk kan beginnen.

RUIMTE VOOR VERRASSING

Omdat ik mijn verhaal al een beetje onderverdeeld heb in hoofdstukken weet ik ook al ongeveer waar ik over ga schrijven. Al laat ik wel ruimte voor verrassingen!


IETS MET SOKKEN

Het leuke is ook dat ik "iets" uit ga proberen. Spulletjes kopen, video's kijken... Yuna heeft  namelijk een heel aparte hobby en ik wil weten hoe het voelt zodat ik er goed over kan schrijven.Het heeft van alles te maken met sokken. Niet met breien en ook niet met haken. Later in het boek gaat die hobby een grote rol spelen dus ik wil het echt een keer gedaan hebben.

Dit was het voor vandaag! O ja, nu we het over hobby's hebben: wat is jouw hobby? Hoe kwam je erop? Wat maakt jouw hobby zo leuk?

5 opmerkingen:

 1. Wat spannend Aritha! Hobbies? Hm, lezen natuurlijk, verder heb ik niet zoveel tijd voor freubelen, soms haak ik of maak ik handlettering kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Aritha, je hebt een rijke fantasie ;)
  En ja, mijn hobby's zijn lezen, schrijven en sporten (hardlopen). Dit doe ik al vanaf mijn kinderjaren. Binnenkort wil ik eens gaan kijken of handlettering iets is wat ik wil gaan doen. Ik zie dit overal om mij heen en vind het erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk voor je, dat je dit hoofdstuk nu kon schrijven. Tsjah, mijn hobby's, die ken je voor een deel. Haken en breien is mij van jongs af aan bijgebracht. Het leuke in mijn hobby vind ik het contact met anderen en mensen kunnen blij maken met mijn creaties. (je vindt ze tegenwoordig hier https://ateliervolkleur.blogspot.com/?m=1)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn hobby's zijn wilde kruiden en planten zoeken en die verwerken in recepten of producten. Ik volg regelmatig wildpluk workshops en samen met vriendinnen delen we onze kennis en passie. Erg leuk en vooral het buiten zijn en te leren wat de natuur om ons heen allemaal voor ons in petto heeft wat ook goed voor ons is vind ik enorm leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Benieuwd of je al met een nieuw hoofdstuk begonnen bent :-) Mijn hobby's zijn schrijven, lezen... en dan het liefste in de natuur, met voor me de zee en duinen en achter me het bos... zoiets :-).
  Wens je een mooi weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.