19 jan. 2018

YUNA'S EERSTE PANIEKAANVAL

Volg je me op Insta, dat weet je dat ik af en toe toch nog wel aan het schrijven ben. Vandaag ook weer. En het lukte me om een regel of dertig op papier te zetten. Yuna kreeg haar eerste paniekaanval en dat was echt heel  ingewikkeld om te beschrijven!


PANIEKAANVAL

Heb jij ooit een paniekaanval gehad? Ik beschik gelukkig over veel informatie. Ook op het world wide web is veel te vinden. Zelfs heel lange ervaringsverhalen. Raar hè, dat ik met zoveel plezier schrijft over zo'n rottig onderwerp. Ik weet natuurlijk al een hele poos dat het helemaal goed met haar zal komen. Maar Yuna niet. Die heeft vette paniek op dit moment.

PUBERPANIEK

Zelf denk ik niet dat Puberpaniek dit najaar uitkomt. Naast schrijven, huishoudelijke klusjes, Bijbellessen nakijken en wat vertaalwerk ben ik ook bezig om mijn eetprobleem te overwinnen en gezond om te gaan met emoties. Niet in mijn eentje  gelukkig maar met behulp van fijne professionals. Ik ben hier bewust open over.

Als Puberpaniek ooit in de boekhandel ligt, zou ik heel graag een boek over orthorexia nervosa willen schrijven (gekoppeld aan rouwverwerking). Dus wie weet...

14 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je zo open bent, sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je lekker door gaat met schrijven. Ik heb nog nooit een paniekaanval gehad, dus zou het moeilijk vinden om dat te beschrijven, zou ik eerst iemand moeten interviewen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat zou dan wel moeten denk ik, Marja. Of je inlezen via internet of vlogs kijken.

   Verwijderen
 3. Fijn dat je weer lekker hebt geschreven. En ik snap je wel hoor, dat schrijven over een rottig onderwerp zoveel plezier kan geven. Momenteel ben ik zelf ook met een hefitg onderwerp bezig en het voelt fijn als alles netjes op z'n plek valt.
  Doe het rustig aan en veel sterkte met alles!
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd naar jouw onderwerp eigenlijk! Dank je Mirjam. En ja, ik doe het rustig aan.

   Verwijderen
 4. Hope all is well. Take care Diane

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lots of love! Thanks for your kind comment.

   Verwijderen
 5. Dat klinkt zeker alsof je genoeg te doen hebt. Wens je succes met alles en denk zeker dat door 'het erover te hebben' een begin gemaakt wordt met herstel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind dat ook. Wijze zin, die laatste van jou.

   Verwijderen
 6. Fiin dat het goed gaat met schrijven! En wat goed dat je met je eetprobleem aan de slag bent gegaan! Moedig, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je schrijft dicht bij je eigen beleving Aritha. Voor de opzet van een poging tot een boekschrijven ben ik bezig met de karakters ontwerpen. Best lastig als je geen ervaring hebt. Ontwikkel jij ook karakters vooraf of ga je dicht op persoonlijke beleving zitten? Sterkte!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je reactie, Ron. Ik kom er terug in mijn volgende blog. Ben benieuwd naar je opzetje qua karakters.

   Verwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.