22 feb. 2014

Huisje in het bos: veel leesplezier!

Op de foto hieronder zie je ons vakantiehuisje in Dieren. Dochter M. doet net het raam open en kijkt naar buiten. Bos en veel heuvels, konijnen en eekhoorntjes, regen en zon. Even weg in eigen land. Deze week heb ik daarom niet veel geschreven maar ik deed wel andere dingen, die me veel voldoening gaven. Zo heb ik de open haard gestookt, gezwommen met de kinderen, getekend met mijn nieuwe kleurpotloden van Bruynzeel, gewandeld en vooral veel gelezen.


Prachtig boek
Ik heb drie boeken gelezen. Eén daarvan was erg mooi. Ik geef de titel door: Zolang er sterren aan de hemel staan van Kristin Harmel. Het is meeslepende boek met een goede verhaallijn en een bitterzoet einde. Ik las in een Engelstalig review: "Harmel wove the themes of family and history and romance with a masterful hand." Na het lezen van dit boek heb ik leesclubvragen gevonden op het www.  Ik vind het prettig om over dit boek na te denken. 


Om zo'n mooi boek te kunnen schrijven! Dat is mijn droom. Misschien later ...

Hoe zag jouw week eruit?
 

12 opmerkingen:

 1. Enjoy your vacation, loved ones, and woodland beauties all around you.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, zo'n weekje eruit! Leuk huisje om te zien!
  Ik had mijn kleinzoon van maandagavond tot en met donderdag en donderdag ook zijn broertje erbij, was erg leuk! Verder heb ik maandag en vandaag gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem2/22/2014

  Wat leuk, in Dieren! Daar kom ik nog wel eens want 1 van m'n zussen woont er.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe mijn week eruit zag? Ik was blij met mijn post.... er zat een heel mooi boek bij de post, gewonnen met een give-away ;-) Onze dochter leest het nu, daarna ben ik aan de beurt. Nogmaals: Heel hartelijk bedankt!! Hartelijke groeten, Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk huisje is dat.
  Ik begrijp,dat je voorjaarsvakantie had.
  In onze regio is dat later.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo,n huisje hebben we ook wel eens gehad in Epe/ Wissel.Wij zijn de week ook goed doorgekomen. De meiden zijn lis van eljaar 2 nachten wezen logeren, dus even tijd voor een op een contact;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Aritha, ik kijk niet zo vaak op je blog maar bedankt voor de tip: dit mooie boek wat je noemt.Is dit huisje van jullie zelf? Groetjes Marga Janssen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi plekje om tot rust te komen....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi plekje en zo te lezen besteed je je tijd goed! Heerlijk hoor, zo even er tussenuit. Het boek maakt me nieuwsgierig; weer een titel op mijn nog-te-lezen-lijst erbij :-)
  Ik was even gevloerd door een buikgriep deze week... nu gelukkig weer wat beter :-)
  En Aritha, jouw droom is echt niet zo ver... Je schrijft ook hier heel mooie dingen. Geniet en gewoon stug door blijven schrijven ;-)
  Warme groet,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je schrijft toch mooie boeken Aritha? Maar ja, ik herken dat gevoel wel... zo'n boek schrijven, ooit, eens, later... dat zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,
  Ik heb je de liebster blog award gegeven.....kijk maar op mijn blog! creadraadjes.blogspot.nl.
  Hoop dat je het leuk vindt!
  groetjes,
  Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi huisje! Verhuur je die ook? :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.