31 jan. 2012

Een kleine update

Het leuke van mijn leven als auteur is dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan. Want wie verwacht er nu een mailtje van een hoofdpersonage te krijgen? Echt zo gaaf! Ook wel een beetje apart. Senta, op de cover van mijn boek, blijkt in het echt een bruisende, eigentijdse vrouw te zijn. Zij stuurde me een mailtje. En ik mailde haar terug. Mijn hersenen hadden de vertaalslag naar deze tijd gauw gemaakt. De vrij recente foto, die ze er bij voegde, heb ik met interesse bekeken.

Ook leuk is dat Senta's Bruidsvlucht een recensie heeft, hier te lezen http://www.boekenmening.nl/alle-categorien?task=view&id=322&catid=58.

Verder kan ik nog even meedelen dat m'n manuscript Genoveva van Brabant aangenomen is als aanstaand boek. Dat wordt lekker hard werken om tot een boeiende uitgave te komen (Later meer hierover)

5 opmerkingen:

 1. Leuk, dat zijn weer allemaal fijne dingen voor je
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke berichten! Je boek staat hier nog steeds te wachten. Sorry, ik geef boeken van de bieb voorrang, die moeten terug he...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk zo'n recensie. Enne mooie kaft! Heerlijk om aan de volgende uitgave te beginnen. Lekker schrijven!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, allemaal leuke berichten. Van harte gefeliciteerd met je nieuw uit te geven boek! Super. Werk aan de winkel ja...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, dat mailtje van Senta. En een nieuw boek "on the roll", Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks, ik kom ook op jouw blog kijken vandaag of morgen! Tot dan.